Na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti používame súbory cookies.

Triple blend extra silný (Barny´s - pre ľudí, Alavis - pre kone)

Triple blend extra silný (Barny´s - pre ľudí, Alavis - pre kone)

Triple blend sa považuje za najlepšiu kĺbovú výživu v histórii doplnkov výživy. Nie je určená len pre športovcov, často sa využíva aj ako prevencia pre necvičiacich, starých ľudí, ale aj zvieratá.

Aký je rozdiel medzi Alavis a Barny´s Triple blend?

Zložením sú tieto produkty identické a teda je v podstate jedno, ktorý z uvedených produktov budete užívať. Hlavné zložky sú rovnaké, jediným rozdielom (okrem obalu) je dávkovanie.

Avšak Barny´s Triple blend je určený pre ľudí, a teda dávkovanie je upravené pre ľudskú spotrebu.

Alavis Triple blend je určený pre kone, a preto je dávkovanie prispôsobené konskej váhe.

Ak sa pozrieme na hlavnú účinnú látku, ktorou je aj MSM (methylsulfonylmethan) zistíme, že v ľudskej verzii Triple blendu je 979 mg uvedenej látky v odporúčanej dennej dávke - ½ odmerky. Konská verzia Triple blendu uvádza na obale 435 g MSM na 1 kg. Po prepočítaní zistíme, že obidva produkty obsahujú 43,5 % účinnej látky MSM. Úplne rovnaký pomer je aj pri zložke Chondroitín sulfát. S minimálnym rozdielom je to taktiež aj pri látke Glukosamín sulfát.

Dávkovanie Triple blendov (Alavis, Barny´s)

Ako sme už naznačili vyššie, je relatívne jedno, ktorý Triple blend budete užívať. Ani konská verzia neovplyvní negatívne vaše zdravie, preto aj dávkovanie je úplne rovnaké pri obidvoch produktoch. Ale poďme na to, čo je na obale?

Na obale je uvedené dávkovanie v SK jazyku, a to ½ odmerky raz denne rozmiešať v 100 ml vody (prípadne aj v inom nápoji). Na obale ľudskej verzie kĺbovej výživy Triple blend nájdeme aj dávkovanie v CZ jazyku, ktorý sa mierne líši, ale prečo? CZ návod uvádza 1 odmerku raz denne rozmiešať v 200 ml vody. Dôvod je jediný. Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky nepovolil dávkovanie, ktoré je určené výrobcom, ale povolil polovičné odporúčané dávkovanie. Čo to pre nás znamená?

Po správnosti by sme sa mali držať dávkovania, ktoré je schválené ÚVZ SR. Výrobca však testoval a odporučil dávkovanie, na ktoré robil vlastné testy, aby účinky boli maximálne, preto pokiaľ chceme dosahovať maximálny efekt, je vhodné sa držať odporúčaním výrobcu 1 odmerku raz denne rozmiešať v 200 ml vody.

Kĺbové výživy Triple blendy môžete kúpiť priamo u nás v e-shope, a to po kliknutí na nižšie uvedené odkazy:

  1. Barny´s Triple blend určený pre ľudí
  2. Alavis Triple blend určený pre kone