-27%

Re-con 1020 g - Musclepharm

Obľúbené
Kód produktu: mrcrb1
Dostupnosť:

Skladom

Doručenie od 2,90€

32,90€ 44,90€

Porovnať

Re-con 1020 g - Musclepharm

MusclePharm Recon Refuel + Rebuild je unikátny, vysoko účinný suplement na potréningovú regeneráciu, doplnenie "paliva" a obnovu poškodených svalových tkanív.  Je určený pre maximálne využitie najdôležitejšej fázy tréningového programu každého športovca - a to fáza po tréningu, ktoré sa nazýva aj "anabolické okno". Re-Con Refuel + Rebuild poskytne aktívnemu športovci všetko nevyhnutné na zabezpečenie komplexnej regenerácie a rastu. Formula od MusclePharmu Re Con sa dokonale postará o každý aspekt obnovy a budovania Vášho svalstva.

Prečo užívať  MusclePharm Re-con Refuel + Rebuild 1020 g?

  • Maximalizuje rast svalov a regeneráciu
  • Optimalizuje "anabolické okno"
  • Dodáva energiu do svalov
  • Obnovuje svalové tkanivo
  • Dodáva telu kľúčové živiny
  • Podporuje a posilňuje imunitné a regeneračné mechanizmy
  • Odstráni bunkové úlomky a metabolický odpad
  • Upokojuje únavu a svalovú bolesť po tréningu
Každá dávka obsahuje:
  • 3 g glutamínu na dávku: Zlepšenie imunity a budovanie svalov
  • 5 g kreatínu
  • 3 g leucínu
  • Optimálne doplnenie glykogénu pomocou Carb10
  • Rozšírené dávkovanie živín s bioaktívnymi peptidmi, GroPlex
Zloženie v 1 dávke 40g   Calories 80   Cholesterol 10 mg 3% Sodium 50 mg 2% Total Carbohydrate 15 g 5% Total Sugars 10 g   Includes 9g Added Sugar   18% Protein 4 g   Calcium 37 mg 3%   Glycogen Replenishment & Anabolic Potentiator   Dextrose 9g   Premium Nutrient Delivery Peptide Blend 6g (GroPlex™ [Partially Hydrolyzed Whey Protein, Micellar Casein, Lecithin], Whey Protein Concentrate) Pea Starch (as Carb10™) 5g   Strength & Power Maximizing Complex   Creatine Monohydrate 5 g L-Leucine 3 g L-Glutamine 3 g   Recovery Antioxidant Profile   VitaCherry® Sport (Whole Tart Cherry) 300 mg N-Acetyl-L-Cysteine 150 mg   * Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. †Daily Value not established.
Zloženie: Prírodné a umelá príchuť, kyselina citrónová, kyselina jablčná, ovocná a zeleninová šťava (farba), sukralóza, kyselina vínna, soľ, acesulfam draselný.
 
  • Dávkovanie: rozmixujte 1 odmrrku Re-con Refuel + Rebuild ve 250 - 350 ml studenej vody a užívajte po tréningu
Upozornenie pre alergikov: Obsahuje mlieko a sóju. Tento výrobok bol vyrobený v zariadení, ktoré môže tiež spracovávať prísady obsahujúce mlieko, vajcia, sóju, mäkkýše, ryby, orechy, pšenicu a arašidy.
 
Poznámka: Doplnok výživy pre športovcov ReCon je so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestú stravu. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za žiadne škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.

 

Hodnotenia (0)

0,0

Napísať hodnotenie